OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kultur- och samhällserviceförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.
Åsgården, ett modernt tillagningskök i centrala Söderhamn, tillhör kostavdelningen och är beläget på vård- och omsorgsboendet Åsgården. Här tillagas mat för de boende på vård- och omsorgsboendena Åsgården, Enriset och Västerbacken samt till Hemtjänstens matdistribution.
Köket tillagar ca 1100 portioner/dag mån-fre och ca 500 portioner/dag lör-sön.
I den mat vi tillagar ingår lokalt producerade råvaror.
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat till de boende och matdistributionens kunder, inklusive specialkoster.
Att köra mattransporter till mottagningsköken på Enriset och Västerbacken (främst på helger) och vid behov medverka i arbetet med förpackning av mat i modifierad atmosfär.
Verksamheten använder ett webbaserat kostdatasystem och inom en snar framtid introduceras även ett webbaserat egenkontrollprogram.
Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom disk, städ m.m.
Schemalagd helgtjänstgöring.
Tjänsten är direkt underställd områdeschefen i kostavdelningens centrala område.
KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som lägger stor omsorg och engagemang i arbetet med mat för äldre.
Noggrannhet och ordningssinne är av största vikt.
Då detta är ett teamarbete läggs stor vikt på din förmåga till samarbete, sociala kompetens och
flexibilitet. Storköksutbildning på lägst gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning är ett krav och några års erfarenhet av tillagning av mat för äldre är en merit.
Storvikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.
B körkort krävs.
ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Områdeschef Tine Carlsson
0270-75035, 070-5369916
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr. kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899
Proffice rekryteringskonsult Torgny Balkefors
Verksamhetsansvarig Anne Lindberg
073-2746171
Kultur-och fritidschef Anders Uddén
0270-75212
Områdeschef Lena Wallström
0270-75561, 072-2173696
Planerings- och utvecklingschef Ingemar Olofsson
0270-75231, 070-3462023
Chef på Plan- och GIS enheten Dick Nilsson
0270-75220, 070-3360177
Lars Stål, teknisk chef
070-3403310