Kock

Arbetsbeskrivning

Kultur- och samhällserviceförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.

Björkbacka kök är ett modernt tillagningskök i Ljusne, 14 km söder om Söderhamn, och tillhör kostavdelningen. Här tillagas mat för de boende på Björkbacka- och Kastanjens vård- och omsorgsboenden, samt till barn och elever på förskolorna och skolorna i Ljusne och Sandarne.
I den mat vi tillagar ingår stora delar ekologiska och lokalt producerade råvaror, på vardagar drygt 800 portioner/dag och på helger knappt 300 portioner/dag.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat till skola och äldreomsorg, inklusive specialkoster.
Verksamheten använder ett webbaserat kostdatasystem och inom en snar framtid introduceras även ett webbaserat egenkontrollprogram.
Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom disk, städ m.m.
Arbetet innebär helgtjänstgöring.
Tjänsten är direkt underställd områdeschefen i kostavdelningens centrala område.




KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett stort engagemang och omsorg i arbetet med mat för äldre och barn.
Då detta är ett teamarbete läggs stor vikt på din förmåga till samarbete, sociala kompetens och flexibilitet. Noggrannhet och ordningssinne är av största vikt.
Storköksutbildning på lägst gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med några års erfarenhet av tillagning av mat för äldre är ett krav.
Storvikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.



ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Områdeschef Tine Carlsson
0270-75035, 070-5369916
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr. kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899
Proffice rekryteringskonsult Torgny Balkefors

Verksamhetsansvarig Anne Lindberg
073-2746171
Kultur-och fritidschef Anders Uddén
0270-75212
Områdeschef Lena Wallström
0270-75561, 072-2173696
Planerings- och utvecklingschef Ingemar Olofsson
0270-75231, 070-3462023
Chef på Plan- och GIS enheten Dick Nilsson
0270-75220, 070-3360177
Lars Stål, teknisk chef
070-3403310

Sammanfattning

Besöksadress

Västra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
None

Postadress

Söderhamn
Söderhamn, 82680

Liknande jobb

Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010