Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en glad matlagare till sommarsäsongen på Restaurang Langaraden mitt i Stockholm på Skeppsholmen!

Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna, som gärna får vara från vårt närområde och självklart för oss i säsongI köket kommer du att få jobba med riktigt mathantverk i form av att göra korvar, kroppkakor strömmingsinläggningar, grava och röka fisk, koka marmelader och mycket annat.

Restaurangen är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag.
Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.
Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm och ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotellrum och sviter och är medlem i Design Hotels för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se och instagram @langaraden

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av arbete på egen station. Du jobbar i dag som kock och du brinner för det nordiska rustika köket, du är en lagspelare och vill utvecklas tillsammans med oss.
Utvecklingsmöjligheterna är stora då vi tillhör Nobis koncernen med bla Operakällaren,
Nobis Hotel, Miss Clara, Hotel J och Stallmästargården

Tillträde omgående och intervjuer sker löpande

Ansökan skickas till Köksmästare Tomas Lindh, tomas@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010