OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson Blu Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök..
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% ”Yes I Can” attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%.
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enlig överenskommelse
ANSÖKAN:
Ansökan via e-mail med detaljerad CV och 2 referenser obligatoriska skickas senast den 2016 26/08 via e-mail till: tobias.binder@radissonblu.com
Kontaktpersoner på detta företaget
Executive Chef Tobias Binder
Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby
Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson
Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000