Kock

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök..


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% ”Yes I Can” attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%.
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enlig överenskommelse

ANSÖKAN:
Ansökan via e-mail med detaljerad CV och 2 referenser obligatoriska skickas senast den 2016 26/08 via e-mail till: tobias.binder@radissonblu.com

Kontaktpersoner på detta företaget

Executive Chef Tobias Binder

Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby

Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson

Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000

Sammanfattning

Besöksadress

Södra Hamngatan 59
None

Postadress

Södra Hamngatan 59
Göteborg, 41106

Liknande jobb


Sushikock

Sushikock

17 maj 2024

Peruansk kock

Peruansk kock

17 maj 2024

Säker Sushikock Danderyd

16 maj 2024

B.A.R. söker Kock

B.A.R. söker Kock

16 maj 2024