Kock

Arbetsbeskrivning

Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster inom ekonomi, HR, IT, telefoni, städ, transport, varu- och måltidsförsörjning samt medborgarservice. Våra cirka 530 medarbetare månar om kvalitet och service gentemot våra kunder, vilka i huvudsak är regionens andra förvaltningar.

Stenkyrka skolas kök är ett serveringskök som blivit ett eget produktionskök därför söker vi nu en kock. Skolan har ca 90 elever plus pedagoger
Förskolan har ca 40 barn plus pedagoger

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt. Syftet med funktionen är att möjliggöra leverans till medborgare av mat och måltider med god kvalitet i form av säker, näringsriktig, varierad och hållbar mat och måltider med tilltalande smak och presentation samt med en god service för trivsam miljö.

- Arbeta med planering, produktion, pack, leverans, servering och efterarbete
- Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner
- Kund och brukarkontakt med hög service
- Arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
- Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
- Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner.
- Delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
- Stödja enhetschef i uppföljning
- Vara behjälplig med vikarieanskaffning
- Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.

Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.

Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

enhetschef Martina Kalmén
0498-269468, 0707-658192
Enhetschef Martina Kalmén
0498-269468

Sammanfattning

Besöksadress

Visborgsallén 19 Visby
None

Postadress

Region Gotland
Visby, 62181

Liknande jobb


Kinesiska Kock

7 maj 2024

Självgående flexibel kock

Självgående flexibel kock

6 maj 2024

Kockar till Oskarströms äldreboende

Kockar till Oskarströms äldreboende

6 maj 2024

Kock

Kock

6 maj 2024