OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Hotellet är inne i en spännande förvandling. Vi storsatsar och totalrenoverar alla våra 351 hotellrum och sviter. En omfattande förändring av lobby, restaurang och bar står sedan på tur för att välkomna ännu fler göteborgare.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% ”Yes I Can” attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en extraanställning vid behov.
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enlig överenskommelse
ANSÖKAN:
Ansökan via e-mail med detaljerad CV och 2 referenser obligatoriska skickas senast den 2017 10/03 via e-mail till: tobias.binder@radissonblu.com
Kontaktpersoner på detta företaget
Executive Chef Tobias Binder
Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby
Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson
Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000