Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en kock som har ett genuint intresse av mat och matlagning.


Under dagtid arbetar vi med att tillaga dagens luncher. På kvällen erbjuder vi våra gäster mångsidig a la carte meny med inslag av råvaror med hög kvalitet från våra när producenter i Dalarna. Vi ordnar även olika typer av events vår i festlokal Mor Anna, allt från företagsfester, större familjemiddagar till bröllopsfester, begravningsfika m.m. I anläggningen finns även konferenslokal där vi erbjuder service efter önskemål. Under skidsäsongen drar vi igång afterski för våra hotellgäster som besöker Romme Alpin. Vi har fasta menyer men det är inte ovanligt att vi får vara kreativa och tänka utanför boxen, vilket vi tycker är kul & utmanande. Vi brinner för kreativitet, mat, miljö & hållbarhet.


Tjänsten är på heltid och har varierande arbetstider med en början av 6 månaders provanställning som kan bli till en vidareanställning. Vi arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats.


Vi intervjuar löpande.


Din profil
Vi ser att du har utbildning till kock samt erfarenhet av liknande tjänst. Har du erfarenhet av festvåningsverksamhet är det meriterande. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov och tvekar inte att rycka in där det behövs. Du ska kunna jobba självständigt, hantera stress vara kunnig & ha ett kreativt handlag.


Vi erbjuder dig


En fantastisk arbetsplats i unika lokaler


Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: JL Restauranger AB Borlänge
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 januari 2020
  • Ansök senast: 13 mars 2020

Postadress

Lindstigen 9
Borlänge, 78454

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Kock

Kock

16 maj 2024

16 maj 2024