Kock

Arbetsbeskrivning

Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras. Under år 06-07 ser vi en ständigt ökande beläggning och behöver förstärka vårt duktiga köksteam med en kock. Vi vill att Du har minst fem års erfarenhet av arbete i a la carte- och festvåningskök, samt att Du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och nogrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök. Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Foresta AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 28 augusti 2006
  • Ansök senast: 15 september 2006

Liknande jobb


Event/Butikssäljare

10 mars 2010

Sommarpersonal Fagersta

10 mars 2010

10 mars 2010