OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras. Under år 06-07 ser vi en ständigt ökande beläggning och behöver förstärka vårt duktiga köksteam med en kock. Vi vill att Du har minst fem års erfarenhet av arbete i a la carte- och festvåningskök, samt att Du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och nogrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök. Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.