OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med i ett starkt lag och göra en bra restaurang ännu bättre? Aske är en klassisk mötesplats vid Sigtunafjärden. Vi är kända för vår kvalitet och omtanke från boende, konferens till mat och dryck. Restaurangen har 150 platser, två barer och flera trevliga rum som används som spontana matsalar. Restaurangen på Aske får alltid bästa betyg av våra gäster. En blandning av traditioner, kunnig personal och nya ideer gör vår restaurang till en av de mest intressanta i Mälardalen. Din bakgrund Du har givetvis minst 3 års erfarenhet som kock. Men minst lika viktigt är dina personliga egenskaper, som att vara kvalitetsmedveten, ambitiös, positiv och gilla att arbeta i lag. En annan värdefull egenskap är att du gärna berättar för våra gäster kring mat på Aske. Vi förutsätter givetvis att du brinner för ditt yrke, och att du gärna blandar traditionell kokkonst med spännande nytänkande. Arbetet som kock är 100%-tjänst.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39