Kock

Arbetsbeskrivning

Best Western grundades 1946 på USA:s västkust och idén var att privatägda hotell skulle marknadsföra sig genom att rekommendera och boka varandras hotell.
I dag sträcker sig samarbetet över hela världen.Best Western är världens största hotellkedja med 4300 hotell i över 90 länder och 62 i Sverige.
Vår kedja är en unik sammanslutning av privatägda, personliga hotellmiljöer med sin egen prägel.
Best Western Hotell SöderH har 86 rum, 196 bäddar och konferenskapacitet för 200, relax/gym, bastu och inomhuspool.Restaurang och festvåning för 180 sittande gäster.
Vi är Söderhamns ledande konferenshotell.

Vi söker nu en kreativ, nytänkande matkreatör och affärsinriktad medarbetare med bred erfarenhet och mycket höga ambitioner som tillsammans med ledningen skall utveckla företaget till att bli ännu bättre och stärka vårt varumärke.
Förutom sedvanliga köksuppgifter, skall du vara på plats i matsalen för att se till att våra gäster trivs.

Du skall ha dokumenterad erfarenhet av köksarbete.
Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6 månader.
Tillträde: Snarast.
På vår hemsida www.hotellsoderh.se får du veta mer om vårt företag och våra produkter.

Vår affärsidé är att: Vara ett första klassigt budget Hotell
Vår mission är att : Skapa förutsättningar för människor och grupper att mötas.
Vår vision är att: Växa med hjälp av Söderhamns innovativa och dynamiska näringsliv.

Ansökan skickas via brev eller E-post till:

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotell SöderH AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 28 augusti 2006
  • Ansök senast: 8 september 2006

Liknande jobb


Event/Butikssäljare

10 mars 2010

Sommarpersonal Fagersta

10 mars 2010

10 mars 2010