OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Örestrand är en kurs och lägergård med ett fantastiskt läge vid Öresund. På gården finns restaurang, pensionat, vandrarhem och camping. I boendet finns 115 bäddar. Matsalen har plats för 160 gäster. På gården finns även utrymmen för konferens samt en kyrksal för 250 personer. Gården har öppet året runt men högsäsongen är från maj till september. Örestrand ägs och drivs av Svenska Missionskyrkan. Vi söker nu en driftig kock som vill vara med och utveckla restaurangen. Vår mat består till största delen av husmanskost men du har möjlighet att själv påverka kökets inriktning. Matgästerna är under största delen av året förbokade grupper, men sommartid har gården cafe och med lunchservering. Gården är även populär att förlägga bröllop och andra fester på. Du bör ha ett brett kunnande inom matlagning då våra matgäster är allt mellan små barngrupper till större bröllopsfester. Du bör även vara social och ha förmåga att se utvecklingsområden. Ditt ansvar kommer att vara att planera meny och matsedel i samråd med föreståndaren. Du kommer att ha ansvar för inköp och egenkontroll. Du skall även leda övriga anställda i köket under högsäsong då köksbiträden finns anställda. Arbetstiden är i första hand dagtid, kvällstjänstgöring förekommer dock vid bröllop och fester.