Kock

Arbetsbeskrivning

Radisson SAS Scandinavia Hotel, Göteborg söker

KOCK

Radisson SAS Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% "Yes I Can" attityd. Vi vill att du har 3 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling

Sammanfattning

Liknande jobb


2 mars 2010

Habiliteringspersonal - sommarvikariat

15 februari 2010

Enhetschef

12 februari 2010

Enhetschef med personalansvar

9 februari 2010