OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
First Hotel Olofström är ett fyrstjärnigt hotell som är en välkänd profil och ett självklart val för den besökare som kräver och uppskattar unik service och miljö. Här bedrivs hotell-, konferens-, festvånings- och restaurangverksamhet. Just nu söker vi efter en duktig a la carte kock, du är en glad service inriktad och van kock som är stresstålig; vi ser att du är kreativ, initiativrik samt du skall även ha viss kunskap om leverantörsbeställningar samt att kunna matsedels planering. Då vi i köket ständigt arbetar med vårt visionsarbete för att uppfylla våra högt ställda krav, är det viktigt att du kan bidra och delta med kunskap och ideer. Vi serverar cirka 200 lunch och middag för cirka 40-60 gäster. Vi har en stor a la carte-meny och en del cateringverksamhet Vi förväntar oss att du har: . Minst 3 års yrkeserfarenhet . Datorkunskap . Gediget mat intresse . Hög arbetsmoral . Behärskar svenska i både tal och skrift . Vana att arbeta i högt tempo och är noggrann . Sinne för god köksekonomi och erfarenhet av att beställa varor . Tycker om att arbeta med människor, såväl medarbetare som gäster Du är med i tillverkningen, beställer varor och har kundkontakt. Tjänsten tillträdes efter överenskommelse och då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid och helger enligt ett rullande schema. Vi på First Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. För rätt person erbjuder First Hotel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling Efter som vi är en stor kedja finns även förmånliga priser och rabatter inom kedjan för alla anställda. Välkommen med Din ansökan senast 31 oktober 2007