Kock

Arbetsbeskrivning

Adm.miljö och säkerhet, Kostavdelningen Kostavdelningen Huddinge producerar och levererar måltider och livsmedel till patienterna på Karolinska Huddinge samt till patienter och personal på Södertälje Sjukhus.Avdelningen är mångkulturell och har ca 50 medarbetare.Verksamheten leds av en sektionschef och tre enhetschefer. Arbetsuppgifter: Matlagning, ansvar för förberedelse, tillredning och efterarbete.Kontroll vid brickdukningsbandet.Portionering vid brickdukningsband.Portionering till kantinavdelningar.Vid behov ersätta arbetsledare/1:e kock vid dennes frånvaro.Vid behov utföra andra i ett sjukhuskök förekommande arbeten. Anställningsform: Månadsanställning, vikariat t o m 2008-08-31, tillträde enligt ök.37 tim/vecka med tjänstgöring varannan helg. Kvalifikationer: Kockutbildning.Gärna vana från sjukhuskök.Behärska svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper: God intiativ- och samarbetsförmåga.Serviceinriktad, stresstålig och flexibel.Intresse av att arbeta i en stor arbetsgrupp.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ansök på annonsen.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010