Kock

Arbetsbeskrivning

Sodexho driver idag ett antal lunchrestauranger på Volvokoncernens område. Till två av dessa söker vi nu kockar. Arbetsuppgifterna består av diverse förekommande i kök. Vi vill att du har tidigare erfarenhet om minst tre år av arbete som kock/kokerska på lunchrestaurang. Du måste vara serviceinriktad samt ha lätt för att samarbeta med andra i grupp. Vi vill att du har dokumenterad vana av arbete med HACCP samt att du är stresstålig. Givetvis vill vi också att du lagar god mat! Sodexho AB är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med drygt 7 000 medarbetare. Vi ingår i Sodexho Alliance som är världsledande inom måltids- och supporttjänster. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva servicelösningar som stöder kärnverksamheten. Besök gärna www.sodexho.se för mer information.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexho AB Region Väst
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 11 juni 2008
  • Ansök senast: 28 juni 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010