Kock

Arbetsbeskrivning

Radisson SAS Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök. A la carte och banketter är en fördel

VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% "Yes I Can" attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från restaurangskolan och har 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en 100% anställning
Oregelbundna arbetstider

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010