Kock 60% till restaurang La Gare, Stockholm

Arbetsbeskrivning

ProfilHotels Central lever verkligen upp till sitt namn. Det finns få hotell i Stockholm som har Centralstationen, med Arlanda Express och Flygbussarna, precis på andra sidan gatan. När du kliver innanför dörrarna lämnar du storstadens brus utanför. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. I hotellet huserar även den franska bistron La Gare.



I anslutning till ProfilHotels Central hittar du La Gare, vår franska bistro.

La Gare går under temat Un hommage à L´Entrecôte och har inspirerats av Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med vällagade, franska klassiker, samt en skrytsam dessertlista.

Vi söker nu en kock som med glädje, engagemang och flexibilitet vill vara med och ge våra gäster en grym restaurangupplevelse!

 

Arbetsuppgifter

Din arbetstid är främst förlagd till dagtid under vardagar. Du assisterar vår köksmästare i det dagliga arbetet där du är med och säkerställer den bästa produkten genom fantastisk matlagning, öga för detaljer och hygien. Vi ett litet kök där vi arbetar endast två kockar per pass vilket innebär att du behöver vara flexibel och utan problem anta alla förekommande arbetsuppgifter i kök.

Vi serverar stolt vår populära dagenslunchrätt i kombination med vår a la carte meny och har ett mycket högt tempo under lunchtimmarna. Vissa dagar behöver du också gå in och stötta kvällar och helger, där du tillsamman med dina kollegor ansvarar för kvällsserveringen.

Restaurang La Gare är en del av ProfilHotels Central och i vårt lilla team är det viktigt att se just hotellet och restaurangen som ett och samma gäng. Vi ställer upp för varandra och hjälper till där det behövs.

 

Kvalifikationer

Du behöver ha ett gott ordningssinne och vara stresstålig. Någon slags utbildning eller erfarenhet är ett krav och vi ser gärna att du tidigare arbetat med a la cartematlagning.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% där arbetstiden främst är förlagd dagtid vardagar. Vi följer gällande kollektivavtal, är en trygg och rättvis arbetsplats och ser alla medarbetare som värdefulla.

Välkommen med din ansökan!

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock - Souschef - Restaurang Tiki

Kock - Souschef - Restaurang Tiki

31 oktober 2024

Kock / Kökspersonal

Kock / Kökspersonal

18 oktober 2024

cook

30 oktober 2024

Lunch kock

30 oktober 2024