OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson SAS Scandinavia Hotel,Göteborg
Vi söker: KOCK
Radisson SAS Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service.Med inriktning på internationellt kök.
_____
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% "Yes I Can" attityd.Vi vill att du har 3 års dokumenterad yrkesvana.Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en 100% anställning
Oregelbundna arbetstider
Tillträde efter överenskommelse
ANSÖKAN:
Skriftlig ansökan med CV och referenser skickas senast den 16 mars 2008 till:
Executive Chef, Philippe Louarn
Radisson SAS Scandinavia Hotel
Box 288
401 24 Göteborg
MÄRK KURVERTET: KOCK