kock

Arbetsbeskrivning

Vi behöver Dig som har erfarenhet av modern restaurangmatlagning. Du har jobbat något år och har både tempo och finess som egenskaper. Det är viktigt att du älskar mat och vill utvecklas. Jobbet innebär mycket kvällar och helger men i gengäld har vi väldigt roligt! Du bör klara både kall och varmkök.

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Theres Persson
073-6228984
Köksmästare Michael Westelius
026-245200 070-6505163

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Högbo Brukshotell AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 15 september 2008
  • Ansök senast: 1 oktober 2008

Besöksadress

Hans Hiertas väg 20
None

Postadress

Box 136
SANDVIKEN, 81122

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010