Kock

Arbetsbeskrivning

På entreplan finns frukostmatsal, restaurang och en angränsande lobbybar.Hotellet ingår i den internationella boknings- och marknadsföringskedjan WORLDHOTELS, under First Class Collection.Vi söker nu en kock till vårt kök.Beskrivning av arbetsuppgifter: Du ska på ett engagerat och serviceinriktat sätt förse våra restaurang- konferens- och festvåningsgäster med proffesionellt tillagad mat.Vi bedriver vår verksamhet hela veckan vilket innebär ett schema med tjänstgöring dag- och kvällstid samt helger.Beskrivning av kvalifikationer Vi söker en positiv och kreativ person som har 3-årig restaurangutbildning med inriktning kök samt 2-3 års erfarenhet.Du är ambitiös, brinner för ditt yrke, är positivt inställd till utmaningar och sporrad att medverka till både din egen och verksamhetens utveckling.Ditt öppna och engagerade sätt får våra gäster att känna sig uppmärksammade och dina medarbetare inspirerade.Dokumenterade kunskaper i egenkontroll är meriterande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Birger Jarl
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 17 november 2008
  • Ansök senast: 17 december 2008

Besöksadress

Tulegatan 8
Stockholm

Postadress

Box 19016
STOCKHOLM, 10432

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010