Kock

Arbetsbeskrivning

Sodexo driver idag Restaurang Götasalen belägen på högskolans område i Skövde. Till denna restaurang söker vi nu en kock för både vårtermin och hösttermin 2009. Vi söker dig som vill utvecklas inom ett arbetsintensivt företag/team. Det krävs att du är självgående samt har goda erfarenheter inom områden som måltidsplanering, inköp, ekonomi, data samt har dokumenterade kunskaper inom HACCP. Du måste vara stresstålig och ha lätt för att både arbeta självständigt och i grupp. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha relevant kockutbildning, minst 5 års erfarenhet av arbete som kock . Då Götasalen serverar husmanskost, pasta- och vegetarisk buffe, wok samt viss a la carte vill vi att du är dynamisk inom dessa områden och bemästrar dem fullt ut. Du som söker bör vilja att tillsammans med det nuvarande teamet utveckla restaurangen. Götasalen ligger på högskolans område samt är öppen för allmänheten vilket gör att mångfalden och möjligheterna är stora. Sodexo AB är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med drygt 7 000 medarbetare. Vi ingår i Sodexo Alliance som är världsledande inom måltids- och supporttjänster. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva servicelösningar som stöder kärnverksamheten. Besök gärna www..se för mer information.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010