OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
till samhällsbyggnadsförvaltningen, kostservice.Heltid 38,25 timmar/vecka, tillsvidareanställning, semestertjänst.
Restaurang Gustavsborg är öppnad efter ombyggnad vilket innebär arbete i en modern miljö.
Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre.Vi vill erbjuda en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt ett spännande salladsbord.
Arbetsuppgifter:
Teamet du kommer att leda ansvarar för tillagning av helkost till ca 150 personer i boende och ca 120 luncher för distribution.Restaurangen håller också dagligen öppet för lunchservering.I ditt arbete ingår att ansvara för tillagning av mat, personalplanering, inköp, administrativt arbete samt ansvar för egenkontroll.Du ansvarar också för att matråd genomförs.
Kvalifikationer:
Du skall vara utbildad kock, ha dokumenterad arbetserfarenhet från arbetsledning samt kompetens för specialkoster.Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha goda kunskaper i ekonomi, en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift.Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet.Du ska ha en god datorvana.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt:
Tillträde efter överenskommelse.Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar:
Eva Håkansson, kostchef, tfn 0454-810 63.
Gunilla Lane, bitr kostchef, tfn 0454-813 15.
Fackliga företrädare:
Kerstin Gustafson, Kommunal 0454-811 95.