kock

Arbetsbeskrivning

M/S Ceres går på turlista dags- och kvällsturer, samt charter och beställningstrafik.Vi tar 120 passagerare och kan servera upp till max 80 per sittning i matsalen.På luncher serveras en kött och en fiskrätt, (tallriksservering) och på kvällsturerna en tre rätters supe , då tar vi max 78 pers.All mat lagas ombord.restaurangen har fullständiga rättigheter.Vi söker en kock med några års yrkesvana, som även ansvarar för inköp och planering.Vi fäster stor vikt vid att Du är flexibel och fungerar bra i ett team och inte är rädd för att även ställa upp med t.ex servering och att ta en tamp vid slussning.För mer info se vår hemsida www.vikenrederi.se.Kollektivavtal.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Viken Rederi AB
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 20 februari 2009
  • Ansök senast: 15 mars 2009

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010