KOCK

Arbetsbeskrivning

Arbetsplats: Kostenheten/Östrabo Y

Arbetsuppgifter:
Planering, förberedelse och tillagning av lunch;
Efterarbete (disk, städning); Vara behjälplig vid servering (se till att antalet portioner är tillräckligt samt att maten håller bra kvalitet).

Kvalifikationer: Gymnasieutbildning inom storhushåll tre år samt minst tre år inom yrket alt Restaurang och storhushåll inom vuxenutbildningen två år samt yrkeserfarenhet

Erfarenhet från arbete i storkök med tillagning av 1000 portioner eller mer är ett krav samt att vara väl insatt i specialkoster.
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Uddevalla Kommun
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 18 augusti 2009
  • Ansök senast: 27 augusti 2009

Liknande jobb

Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010