Kock

Arbetsbeskrivning

Maritim krog & hotell i Simrishamn söker inför påsk och sommarsäsongen 2009 ett antal kockar med några års erfarenhet från bättre a la carte kök. Maritim är medlem i Skånska matupplevelser och arbetar med i huvudsak lokalt producerade råvaror och när det är möjligt ekologiskt. Maten på Maritim är baserad på traditionell Svensk/skånsk matlagning som är uppdaterad till 2000- talet. Restaurangen har ca: 40 sittplatser under lågsäsong + en liten lokal för beställningar, sommartid har vi 70 platser inomhus och ca 50 ute. Vi har även 14 hotellrum, alla individuellt och modernt inredda. Konferens är en stor del av verksamheten under vår och höst, weekend paket med antingen 4 eller 7 rätters menyer är även den en stor del av verksamheten, under sommarmånaderna är det dock a la carte delen som är den tyngsta. Sökande som inte uppfyller kraven får inget svar. Sökande ombedes att i första hand svara via mail.

Kontaktpersoner på detta företaget

Emelie Romland
0414411360 0709601844
Restaurangchef Sophie Lennartsson
0414 41 13 60

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Maritim krog & hotell
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 3 februari 2009
  • Ansök senast: 5 mars 2009

Besöksadress

HAMNG 31
SIMRISHAMN

Postadress

BOX 153
SIMRISHAMN, 27224

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010