Kock

Arbetsbeskrivning

Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun ca 7,5 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Rällsögården är ett av 13 LVM hem i Sverige med Statens institutionsstyrelse SIS som huvudman. Institutionen har 27 platser med tre avdelningar, en låsbar intagnings och motivationsavdelning, en låsbar och en öppen behandlingsavdelning. Rällsögården har ett strukturerat behandlingsprogram med kognitivt förhållningssätt som grund. Behandlingen utgår från klientens behov och förutsättningar och i detta arbete används bland annat ASI och MAPS samt SiS-utredning LVM. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda ett gott behandlingsklimat. ARBETSUPPGIFTER Kockens arbetsuppgifter består i att dagligen laga god och näringsriktig mat för ca 30 personer, frukost, lunch och middag. Förutom detta ingår övrig daglig verksamhet i form av planering, beställning och inköp av matvaror. I tjänsten ingår även att iordningställa leveranser till institutionens övriga avdelningar. Ytterligare arbetsuppgifter är att sköta och efterfölja egenkontrollen för köket. KVALIFIKATIONER Kockutbildning och erfarenhet av självständigt arbete i storhushåll. Vara målinriktad, strukturerad, noggrann och intresserad av att utveckla verksamheten. Vi ser även att du har goda kunskaper vad gäller livsmedelsstadgar samt att dessa efterlevs. Du ska även ha god social förmåga och vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010