OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Välkommen till oss på Hotel Statt i Katrineholm AB!
Vi är:
* Best Western Hotel Statt med 92 hotellrum, konferensverksamhet, restaurang Storgatan 20 och festvåning + vårt lillasysterhotell Gillet i kvarteret bredvid.
* O’Learys sportbar, öppet alla dagar i veckan, som ligger i hotellet.
* Konferenscenter Safiren med plats för större möten och nöjesverksamhet.
* Stora Djulö Herrgård, precis intill Djulösjön med välbesökt herrgårdscafé på sommaren, populära julbord på vintern samt möten och festvåning året runt.
Vi som välkomnar dig, består av en stor familj som sätter stort värde på varandra och vår gemenskap!
Hos oss kommer du att få laga mat till såväl trerättersmiddagar för konferensgrupper som hungriga hotellgäster och lokalbefolkning på O’Learys. Under juletid blir det julbordsstök - och sommaren kanske du står vid grillen på våra fartfyllda After Beachkvällar, eller får gästerna att hurra av förtjusning till bröllopsmiddagen.
Du har därför erfarenhet av att kunna planera och genomföra både á la carte och förbokade middagar av hög klass. Du kan arbetsleda i ett kök och både ger och får energi av lagarbetet.
Du har en känsla för kvalité och förstår vikten av god hygien och renlighet. Du trivs att ha ett arbete med varierande arbetstider och gillar att hålla ett högt tempo.
Du talar och läser svenska flytande och övriga språk är meriterande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Receptionschef Lisa Gustafsson
0150-50440
Restaurangchef Maja Harrysson
0150-50442