OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.
Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer.
Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är ”Tydlighet”, ”Mod”, ”Lyhördhet”, ”Engagemang” och ”Kvalitet”.
I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid.
Kostenheten är organiserad till Bildningsförvaltningen.
Kostenheten består av ett centralkök och två mottagningskök inom äldreomsorgen.
Centralköket tillagar ca. 3 000 portioner per dag till förskolor, skolor och äldreomsorg. Maten transporteras varm till mottagningsköken.
Personal i mottagningsköken kompletterar måltiden med potatis/ris/pasta och sallad/grönsaker samt övriga tillbehör.
Kostenheten står inför nya utmaningar som att i sommar flytta in i ett nytt centralkök, att fler maträtter kommer att tillagas från grunden och att alternativ maträtt kommer att erbjudas till olika enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Kostenheten söker en engagerad och duktig kock som vill vara med att utveckla verksamheten. Du trivs med att laga god välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk standard.
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska utbildning på gymnasienivå från restaurangprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det krävs att du har flerårig arbetslivserfarenhet som kock i restaurang/storkök och meriterande är att ha arbetat i storkök . Du ska stor datavana i olika Officeprogram och meriterande är att ha arbetat med kostdataprogram. Meriterande är också att ha dokumenterad HACCP-utbildning.
Du har kunskap och erfarenhet från arbete med specialkoster och mat med anpassad konsistens. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av livsmedel och matlagning samt att du är noggrann. Du har förmåga att arbeta både i arbetslag och självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som person är ansvarstagande, stresstålig, initiativrik, engagerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt synsätt genom att se möjligheter istället för problem.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kostchef Ditte Sandström
042-641 70
Kommunal Sonja Scmidt
042-640 71
via kommunens växel Fackliga företrädare nås
042-640 00
Kostchef Ditte Sandström
042-64170
Administratör Randi Nilsson
042-64169