Kock

Arbetsbeskrivning

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.



ARBETSUPPGIFTER
Björkbacka kök, ett tillagningskök i Ljusne, 14 km söder om Söderhamn, som tillhör kostavdelningen och är beläget på Björkbacka vård- och omsorgsboende.
Här tillagas mat för vård- och omsorgsboendena Björkbacka och Kastanjen samt lunch för förskolorna och skolorna i Ljusne och Sandarne. Köket tillagar ca 830 portioner/dag mån-fre och ca 270 portioner/dag lör-sön.
Tjänsten är direkt underställd områdeschefen i kostavdelningens södra område.
I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat till förskola, skola och äldreomsorg, inklusive specialkoster. Huvuddelen i tjänsten ägnas åt tillagning för barn och elever i skolan och förskolan, vid helgarbetet gäller mat för äldre.
Verksamheten använder ett webbaserat kostdatasystem och inom en snar framtid introduceras även ett webbaserat egenkontrollprogram.
Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom disk, städ m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett stort engagemang och omsorg i arbetet med mat för barn och äldre.
Då detta är ett teamarbete läggs stor vikt på din förmåga till samarbete, sociala kompetens och flexibilitet. Noggrannhet och ordningssinne är av största vikt.
Storköksutbildning på lägst gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med några års erfarenhet av tillagning är ett krav.
Storvikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Stål, teknisk chef
070-3403310
Mats Hedman, driftchef
0270-75175, 070-3360135
Karina Nilsson, Vision
0270-75664, 070-5805664
Dick Nilsson
0270-75220
Ingemar Olofsson
0270-75231
Kjell Lind, ute chef
070-6227750
Kultur- och konstansvarig Malin Rönström
0270-75673
Områdeschef Rose-Marie Sandberg
0270-73379, 070-1906607
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899

Sammanfattning

Besöksadress

Västra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
None

Postadress

Söderhamn
Söderhamn, 82680

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010