Kock

Arbetsbeskrivning

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.



ARBETSUPPGIFTER
Norrtulls kök, ett stort tillagningskök i centrala Söderhamn, tillhör kostavdelningen och är beläget vid Norrtullskolan. Här lagar vi mat till centrala Söderhamns förskolor, skolor och gymnasieskola.
Vi har ett stort engagemang och en omsorg i arbetet med mat för barn och ungdomar.
I den mat vi tillagar används stora delar ekologiska- och lokalt producerade livsmedel.
Drygt 900 elever från Norrtullskolan och Staffangymnasiet äter sin lunch på plats i Norrtulls fräscha matsalar. I området finns 13 olika mottagningskök, lunchmaten till barnen och eleverna på dessa förskolor och skolor tillagas på Norrtull och skickas sedan ut till mottagningsköket.
Tjänsten är direkt underställd områdeschefen för kostavdelningens centrala område.

I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat, inklusive specialkoster, till förskolebarn och skolungdom utifrån Livsmedelsverkets rekommendationer. Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår också såsom disk, städ, egenkontroll m.m.
Verksamheten använder till viss del ett webbaserat kostdatasystem och inom en snar framtid introduceras ett webbaserat egenkontrollprogram. Datavana krävs.


KVALIFIKATIONER
Detta är ett teamarbete och vi lägger stor vikt på din förmåga att samarbeta, din sociala kompetens och flexibilitet. Noggrannhet och ordningssinne är av största vikt.
Storköksutbildning på lägst gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med några års erfarenhet av tillagning i storkök ett krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Stål, teknisk chef
070-3403310
Mats Hedman, driftchef
0270-75175, 070-3360135
Karina Nilsson, Vision
0270-75664, 070-5805664
Dick Nilsson
0270-75220
Ingemar Olofsson
0270-75231
Kjell Lind, ute chef
070-6227750
Kultur- och konstansvarig Malin Rönström
0270-75673
Områdeschef Rose-Marie Sandberg
0270-73379, 070-1906607
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899

Sammanfattning

Besöksadress

Västra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
None

Postadress

Söderhamn
Söderhamn, 82680

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010