Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Måltidsservice, Ellen Fries gymnasium

Vill du vara med och bygga upp en helt ny verksamhet?

Ellen Fries gymnasiekök är ett nytt produktionskök som startar upp i augusti 2020. Här får du vara med att bygga upp en helt ny verksamhet på ett centralt läge i Uppsala. Vi tror att vi kommer att servera ca 500 gymnasieelever det första läsåret och därefter öka antalet elever. Som kock på Måltidsservice arbetar man både med matlagning och i serveringen där man möter gästen direkt.

Du kan läsa mer om Måltidsservice här (http://www.maltidsservice.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ska planera, förbereda och tillaga flera olika måltider enligt Måltidsservice meny, samt att planera och göra inköp av livsmedel tillsammans med övriga kockar i köket.
I dina uppgifter ingår matlagning, baka bröd, specialkosttillagning och andra sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök. Du skall kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när det serveras till gästen.
Det är viktigt att ha kunskaper om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att gästen garanteras en allergisäker och trevlig måltid.


Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och gärna även utbildning i Mashie. Du ska ha flerårig dokumenterad erfarenhet som kock. Har du även erfarenhet av specialkostmatlagning så är det meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i Office-paketet samt kunskap i Mashie eller andra digitala IT-stöd för kök. B-körkort är önskvärt men inte ett krav.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är också kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Theres Mortensen, Områdeschef, 018-727 55 53
Jelica Bosnjak, Kökschef, 018-727 82 40

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kajsa Angerdal Skoglund

Christoffer Nilsson

Margareta Svenningsson

Maria Eriksson
+46 73 944 50 95
Jonatan Svensson
+46 72 074 20 43

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Uppsala kommun
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 april 2020
  • Ansök senast: 30 april 2020

Besöksadress

Kungsängsvägen 27
None

Postadress

HR Center
Uppsala, 75375

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024