Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.



Beskrivning
Vill du ingå ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus.

Som kock i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team bestående av köksansvarig, kockar. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.

I köket på Stodeneskolan tillagas ca 550 portioner mat till förskolor och skolan. Köket serverar också frukost och mellanmål. Maten lagas mestadels från grunden och med bra råvaror. I köket jobbar sju personer.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter



-Förbereda, laga, servera, presentera, klimatsmarta luncher, frukostar och mellanmål.

-Utföra alla i kök och restaurangensförekommande arbetsuppgifter.

-Utveckla och erbjuda förstklassiga luncher, ett attraktivt salladsutbud och likaså bistå till attraktiva frukostar och mellanmål.

-Beställningar 

-Menyplanering tillsammans med köksansvarig

-Egenkontroll

-Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling 

-Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.

Kvalifikationer
Kompetenskrav
-Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig

-Mångårig erfarenhet av kockyrket

-Erfarenhet av serviceyrken

-Erfarenhet av egenkontrollprogram

-Datakunskap

Kreativ och servicemedvetenhet, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som kock i vårt team är du en flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor, förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt mediterande

-Kunskaper om vegetarisk mat och smaksäker.

-Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn.

-Goda kunskaper inom specialkoster.

-Erfarenhet av kostdataprogram.

 





För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sammanfattning

Liknande jobb


KOCK

11 maj 2021

Kock/kokerska

Kock/kokerska

11 maj 2021