OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
#jobbjustnu
Om oss:
Salt & Sill – Hotell, konferens & restaurang hittar du ute på ön Klädesholmen utanför Tjörn, mitt bland Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet och drivkraften har alltid varit ett brinnande intresse för mat och människor.
Att vår specialitet på krogen blev just sill är ingen slump. Sillen har en lång tradition i svensk mathistoria och går att variera och kombinera i det oändliga. Det gamla fiskeläget Klädesholmen med anor från så långt tillbaka som 1400-talet med sillsalterier och konservfabriker gör den lokala kopplingen till sillen stark.
Salt & Sill har under årens gång utvecklats från en sommarkrog till en året runt driven destination. 2008 byggdes Sveriges första flytande hotell och därefter satsades även på en utvidgad konferensverksamhet med många spännande aktiviteter för både privatpersoner och grupper. Allt detta för att kunna erbjuda en totalupplevelse inom mat, dryck och boende. I skrivandes stund får konferenslokaler och delar av restaurangverksamheten ett ansiktslyft för att stå redo inför en spännande sommarsäsong.
Salt & Sill är en levande anläggning med många inspirerande och utvecklande projekt framöver, så är du redo för en spännande och händelserik resa, välkommen till vårt team!
Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard.
Vi söker nu personal inför stundande sommarsäsong (april-september).
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av a la carte.
Du har stort engagemang och känsla för matlagning.
Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar.
Du har god balans mellan kvalitet och effektivitet.
Du är en ambitiös lagspelare med god teamkänsla samtidigt som du är drivet i ditt eget
arbete.
Du är stresstålig och klarar av ett högt arbetstempo.
Du brinner för matlagning och har bra råvarukännedom.
Du har god kommunikationsförmåga.
Arbetstiden är förlag till dag, kväll och helg.
Personalboende finns tillgängligt vid behov.