Kock

Arbetsbeskrivning

Som kock kommer du att ha en viktig roll på Bagarstugan. I rollen krävs det att du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet. Du kommer arbeta både med á la carte samt med event och bankett vilket betyder att arbetsdagarna varierar. Du kommer att vara med och laga svenska klassiker men som även flörtar brett med de internationella köken. I rollen jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom kockyrket. Du ansvarar för produktionen på din station och bidrar till att utveckla menyerna. Du är behjälplig där det behövs och ser till att köket alltid är rent och i ordning. I rollen är det viktigt att säkerställa kvalitén i hela ledet, från förberedelser till gästens upplevelse vid bordet. Du lägger stor vikt vid att hålla god kommunikation med ditt team i köket samt serveringspersonalen som är en viktig spelare mellan dig och gästen.
OM DIG: Du har en lång erfarenhet inom branschen och fullkomligt älskar det du gör. Du gillar att bidra till både slutprodukterna och gruppdynamiken i köket och restaurangen. Du är strukturerad och har god vana av att följa rutiner samt förbättra och förfina de processer som behövs för att säkerställa en god kvalité. Du tycker om att sprida positiv energi och är en riktig lagspelare. Du älskar att ge gästerna det oväntade genom att ”push the boundaries”.
Välkommen med din ansökan Info@bagarstugan.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bagarstugan Norrköping HB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 11 juli 2021
  • Ansök senast: 10 augusti 2021

Postadress

Hörngatan 18 D Lgh 1201
Norrköping, 60234

Liknande jobb


Kock

Kock

14 juni 2024

Kock

Kock

14 juni 2024

Kock - Stockholm

Kock - Stockholm

14 juni 2024