Kock - Bodegan

Arbetsbeskrivning

Societen som varit en självklar del av Varbergs mat och nöjesliv sedan slutet av 1800-talet ligger ligger centralt i Varberg med Varbergs Fästning, det vackra Kallbadhuset och Fiskehamnen som grannar. Societen består idag av flera olika restaurang och nöjeslokaler.Brasseriet, Bakfickan (Fd.Carlssons Fiskrestaurang), Societets Restaurangen, Villa Societen och Bodegan.Två helt separerade kök finns, det ena jobbar mot Bodegan och det andra servar övriga restauranger och avdelningar.Teamet under sommaren består av 8-9 kockar och 2-3 kallskänkor, alla under ledninga av "Chef Bellman".Nu söker vi några kockar/kallskänkor till våra kök inför sommaren. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kock - Bodegan Konceptet för Bodegans meny är "All American Menu" .Ett känt och välplagierat koncept som hittas runt om i världen.Exempel i Sverige är bl.a. O'Lerys, Hard Rock Cafe, TGIF, Broken (Åre) m.fl. - Du har utbildning och erfarenhet. - Du är positiv och glad, kan ta egna initiativ. - Du klarar högt tempo - Har du tidigare jobbat med detta konceptet är det självklart ett plus

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Charlott Netterberg
0340-676500
Köckschef Anders Bellman
0340-676500 0702-467998
VD Peter Gustavsson
0340676500

Sammanfattning

Besöksadress

Societetsparken
Varberg

Postadress

Box 40
VARBERG, 43221

Liknande jobb

Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010