Kock - extra vid behov

Arbetsbeskrivning

[ Scandic är Nordens ledande hotellkedja med 152 hotell i tio länder.Vi är sammanlagt 6 600 medarbetare som gör resandet både bekvämt och möjligt för många människor.Våra gäster kommer från hela världen och besöker oss både på semesterresor och när de reser i affärer.Scandic Elmia är det största av våra två Scandic i Jönköping med 220 rum och 14 möteslokaler beläget vid Elmia Mäss- och Kongresscenter och Rosenlundsbadet.[ Scandic[Elmia [söker en kock[- extra vid behov[med tillträde omgående.Våra menyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag.Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket.[Vi ser att du har erfarenhet av matlagning i större kvantiteter och ett brinnande intresse för kvalitet och god laganda.[ Noggannhet, hög kvalitet och intresse för mat[är dina drivkrafter samtidigt som gästen är i fokus och din känsla för service är en av de avgörande egenskaperna.

Kontaktpersoner på detta företaget

Camilla Månsson
+46 365854600, +46 709735721
Petter Windhardt
+46 72-1709223
Magnus Löfling
+46 0709-158168
Magnus Löfling
+46 0709-158168
Charlotte Sanden
+46 704185827
Cathrine Nässlin
+46 036-5854603
Kristoffer Johansson
+46 721709283, +46 721709283

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Scandic Elmia
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 5 mars 2010
  • Ansök senast: 19 mars 2010

Besöksadress

Elmiavägen 8
None

Postadress

Elmiavägen 8
Jönköping, 55454

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010