Kock för sommarsäsong hos Camp Ripan i hjärtat av Kiruna

Arbetsbeskrivning

Om kunden

Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhus genom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.

Om tjänsten

Restaurang Ripan letar nu efter en kock. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den svenska, samiska och tornedalska kulturen. Traditionella rätter blandas upp med moderna smaker och matlagningstekniker för en intressant smakupplevelse att minnas. Som kock på restaurangen behöver du ha intresse för att lära dig de traditionella teknikerna och rätterna men också ha ett modernt och nytänkande sätt i din matlagning. Du behöver ha några års erfarenhet av yrket men det viktigaste är ditt intresse och passion för matlagningen. Du kommer att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som alla brinner för att leverera en utsökt matupplevelse till gästerna. Att vara en god lagspelare och ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.

Din profil

Längtar du efter en spännande utmaning? I natursköna Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och spektakulära omgivningar. Möjligtvis bor du redan i Kiruna eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet för en period. Oavsett kommer arbetet som kock på Camp Ripan erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i.

Du är nyfiken på att lära dig om den spännande matkulturen i norr med influenser från kulturerna i närområdet. Såklart har du ett driv av att alltid laga mat som håller en hög kvalitet i både smak och utseende. Att vara en teamplayer som har lätt för att ha många bollar i luften sitter i ryggraden och du är kommunikativ i ditt sätt att arbeta.



Vi söker dig som

- Har erfarenhet av á la cartekök
- Har ett stort intresse och passion för mat
- Vill utvecklas inom din yrkesroll
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Period: 1 Juni - 31 augusti (viss flexibilitet)

Omfattning: Heltid med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Boende: Personalbostad med eget badrum, delat kök och vardagsrum tillhandahålls

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 maj 2023
  • Ansök senast: 18 juni 2023

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


28 april 2024

Kock/Kallskänka till Baras

28 april 2024