OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre. Vi vill erbjuda en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt goda sallader.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för tillagning av helkost till 25 personer i boende. Restaurangen håller också dagligen öppet för lunchservering med ett hundratal besökande. I ditt arbete ingår bl a tillagning av mat, personalplanering, inköp och administrativt arbete. Du deltar också i matråd.
Kvalifikationer:
Du skall vara utbildad kock, gärna dokumenterad arbetserfarenhet från arbetsledning då du vid köksföreståndarens ledigheter övertar ansvaret. Du har en god organisationsförmåga samt kompetens för specialkoster. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha goda kunskaper i ekonomi, en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Du ska ha en god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.