OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en entusiastisk första kock som kan anpassa sina arbetstider efter säsong och behov.En person som kan tänka sig att jobba mer under högsäsong (påsk till och med den 30e september) och som har fantasin och glädjen att skapa bra dagens och spännande ala carte.Detta arbetet passar dig som vill vara ledig några veckor över vintern och jobba mycket i ett högt tempo under sommaren. Vi ser helst att du har några års erfarenhet inom restaurang och service på nacken.Erfarenheten är viktig eftersom du kommer att vara helt självständig i köket.Du kommer att ha ansvar för kökets egenkontroll samt kombinera ihop menyer, göra beställningar och framförallt räkna matens lönsamhet.Detta ställer höga krav på dig som kock och köksansvarig. Lön är enligt avtal/ överenskommelse och kontraktstart är den 1 februari eller eventuellt tidigare.Dina arbetstider är främst förlagda till dagtid men kvällar förekommer.Arbete på helger är en självklarhet på vår arbetsplats!Även detta enligt överenskommelse.