Kock & lokalvårdare till Ur och skur förskola

Kock & lokalvårdare till Ur och skur förskola

Arbetsbeskrivning

Vi tror på att göra skillnad.
Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

För oss står barnens utveckling i centrum och den viktigaste anledningen att vi går till jobbet. Som medarbetare på ULNA Förskolor har du frihet att påverka, möjlighet att bidra till ett delaktigt ansvarstagande och vara en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Vill du också göra skillnad tillsammans med oss?


Är du utbildad kock med stort engagemang för näringsriktig kost för barn? I tjänsten ingår även lokalvård, där din nogrannhet gör den stora skilladen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskola. Dig som är nyfiken, positiv och flexibel, men som ändå gillar god struktur i vardagen.  


Kvalifikationer och arbetsuppgifter:
Vi vill att du som vår nya kock är engagerad och ser dig som en given och viktig del i det pedagogiska arbetet på förskolan. Ett intresse för måltidspedagogik är meriterande och att du ser framemot att få besök av våra barn i köket. Det är en självklarhet att du kan komponera och planera en näringsriktig matsedel för alla, oavsett specialkost och allergier, och har ekonomisk medvetenhet då du ansvarar för budgeten. Egenkontroller, livsmedelshygien, beställningar är sådant som görs löpande enligt gällande rutiner. Du ser förskolans lokaler som "dina" och har ett gott öga för service i din lokalvårdnade roll. 

Ett gott bemötande och samarbetet mellan dig och barn, personal och vårdnadshavare är viktig och något vi värdesätter. Vi uppskattar dig som är strukturerad, lösningsfokuserad och som ser möjligheter.

På ULNA Förskolor har vi kompetenta och medforskande förskollärare och barnskötare som lär tillsammans med barnen. Vår barnsyn är att alla barn är kompetenta, nyfikna och har stor lust att lära, och där vi är medforskande pedagoger i barnens lärande. Vi baserar lärandet på samspelet mellan vuxna och barn såväl som på att barnen lär av varandra. Vi ser kocken som en viktig del i det pedagogiska arbetet. Förskolans verksamhet bedrivs i enlighet med Friluftsfrämjandets koncept I Ur & Skur. Pedagogikens utgångspunkt har sin grund i friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande och arbetet utgår ifrån målen i Läroplanen.

ULNA AB driver i dagsläget 16 fristående förskolor i Sverige. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som verktyg för att främja barns lärande och utveckling.

Vi erbjuder dig:
- möjlighet att utvecklas och att växa i din yrkesroll
- eget ansvar där du lägger upp ditt egna arbete i köket
- möjlighet att delta i utformandet av rutiner inom ramen för tjänsten
- möjlighet att knyta an matlagningen till den pedagogiska verksamheten
- ansvar för beställningar och leveranser
- friskvårdsbidrag & arbetskläder
- kontinuerliga utbildningar i säkerhet, t.ex. brand, ergonomi samt HLR- & olycksfall för barn 

 
Kvalifikationer: Kockutbildning och utbildning inom HACCP. samt dokumenterad utbildning inom lokalvård
Arbetsplats/Placeringsort: I Ur och Skur Upptäckarna i Älta
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning: 75%
Tillträdede: snarast, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-09-10. Tillsättning sker fortlöpande, vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.

Fermia kollektivavtal tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!


I rekryteringen använder vi oss av ett elektroniskt ansökningsformulär. Klicka på "ANSÖK" nedan.
Vi har valt vår rekryteringsväg och ber er respektera att vi inte använder oss av säljare av annons- & rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ULNA AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 augusti 2023
  • Ansök senast: 10 september 2023

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024