Kock med dietkompetens till Rydsbergsskolan

Kock med dietkompetens till Rydsbergsskolan

Arbetsbeskrivning

Inom Måltidsservice tillagas ca 9000 luncher varje dag i våra totalt 50 offentliga kök i Lerums kommun. Vår vision är att varje måltidsgäst på våra förskolor, skolor och inom äldreomsorgen ska längta till sin nästa måltidsupplevelse hos oss. Vi komponerar våra menyer utifrån våra ledord kring hållbarhet, hälsofrämjande, inflytande och delaktighet och kryddar detta med en stor portion av glädje och kreativitet. Vårt arbete med hållbarhet innebär bl.a. fokus på mer växtbaserade rätter, en stor andel ekologiska livsmedel och mindre matsvinn.

I köket på Rydsbergsskolan är man ett härligt team på sex personer som samarbetar tätt ihop. Förutom att laga och servera mat till de ca 400 eleverna på skolan skickar man också iväg ca 800 portioner till två skolor och två förskolor i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att sprida matglädje och göra skillnad för våra måltidsgäster och som har ett brinnande intresse av dietkoster.

Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider med hög kvalitet, vilket även inkluderar specialkost.

Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga och om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor och ha gästen i fokus så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning och måltiden bidrar till en minnesvärd måltidsupplevelse för våra matgäster!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock på gymnasienivå.
• Erfarenhet av måltidsproduktion och specialkosthantering är ett krav.
• Har erfarenhet av egenkontrollsarbete och dokumentation enligt HACCP.
• Har god datorvana och kunskaper och erfarenhet i de olika Office programmen.
• Erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie eller liknande system är meriterande.
• Goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt då arbetet kräver dokumentation såsom egenkontroll.

Som kock kan du arbeta självständigt och utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du medverkar till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



ÖVRIGT
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023