Kock med driv och engagemang till restaurang Höjdpunkten, Öviks sjukhus

Kock med driv och engagemang till restaurang Höjdpunkten, Öviks sjukhus

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

.

Vi söker nu en kock på heltid till Restaurang Höjdpunkten. Här arbetar du dagtid på vardagar. I din roll kommer du att ansvara för inköp, tillaga och servera goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade för gästens behov. Gästernas förväntningar ska gärna överträffas. Restaurangen tillhandahåller luncher samt konferensfika och lunch via catering. Du arbetar växelvis i köket med matlagning samt i restaurangen med servering och kassatjänst.

Service, gott bemötande och kvalité är i fokus för våra gäster och du ska ha ett gott värdskap.
Du har en hög ambition att tillaga och servera våra gäster goda och klimatsmarta måltider och arbetar kontinuerligt med matsvinnsarbete.
Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av restaurangen.

Vi ser gärna att du har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet, tydligt gästfokus och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt samt bitvis i högt tempo. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift.
God samarbetsförmåga, lyhördhet, stresstålighet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är bra om du har vana från tillagning av specialkost. Alla medarbetare har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kostdataprogram.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 oktober 2020
  • Ansök senast: 23 oktober 2020

Liknande jobb


Kock till Vallaskolans kök

Kock till Vallaskolans kök

16 maj 2024

Sommarvikarier sökes till köket på ICA Maxi Karlskoga

16 maj 2024

16 maj 2024

Kock/resurs till Stödboende

Kock/resurs till Stödboende

16 maj 2024