OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kort beskrivning av företaget:
Affärsresehotell med 150 hotellrum, bar och restaurang.
Du skall kunna arbeta självständigt och kunna såväl svensk husmanskost som internationell mat. Arbetstid 1600 - 23.00 måndag till och med torsdag.
Beskrivning av kvalifikationer:
Några års erfarenhet av kockyrket och svensktalande är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39