Kock och kokerska

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning

Vi driver en mycket centralt belägen Pub/Restaurang i Farsta Centrum. På vardagar serverar vi lunch, med c:a 3-5 rätter samt salladsbufé och på kvällstid ( hela veckan) a la carte.

Arbetsuppgifter

På dagtid skall du laga husmanskost och på kvällstid är det a la carte.

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har en passion för god mat och förstår vad service innebär. Du bör ha minst fem års erfarenhet och kunnig i svensk husmanskost.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Sam & Co.
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 29 mars 2006
  • Ansök senast: 31 maj 2006

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010