OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostenheten, Vallby Västra-förstaden
Kostenheten består av Oxbackens och Vallbys servicehus restaurang samt Fatburens- och Södergårdens produktionskök. Här arbetar utbildade kockar som utför alla förekommande arbetsuppgifter i kök. Det sker egen tillagning av lunch och middag (och i restaurangerna även frukost). Våra gäster är främst äldre vilket innebär att det förekommer mycket specialkoster i form av konsistensanpassad kost (hackad, timbal, gelé, tunnflytande) men även andra koster anpassade för individen p.g.a. allergier eller liknande. Dessa koster tar extra mycket tid att bereda. Det blir främst halvfabrikat som används och det finns inte utrymme att göra det lilla extra som skulle uppskattas.
"Vi tar gärna emot en plusjobbare som är utbildad kock (gärna med erfarenhet av specialkoster) som (med hjälp av befintliga kockar) kan ägna sig åt att laga specialkoster och på det sättet sätta en extra guldkant på denna kost som lätt hamnar i skymundan. Tillaga eget potatismos istället för pulvermos, att göra egna timbaler istället för att köpa de fåtal färdiga som finns. Att med de råvaror som finns försöka göra specialkosten så lik normalkosten som möjligt!
Arbetsplatsen blir något av de fyra köken.
"