OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nortlander Skitours söker kockar och kökspersonal till den kommande skidsäsongen i Frankrike. Vi är en av Skandinaviens ledande skidresebyråer och har funnits i 15 år.Vi fortsätter i år med vår lyckade verksamhet på våra egna hotell, Hotell Cairn i Les 2 Alpes och Hotell Auberge du Mont Prorel i Serre Chevalier samt till Chalet Nortlander Club i La Rosiere.Du har härmed chansen att sätta din egen prägel på nya koncept. Du kommer att ingå i vårt toppmotiverade personalteam i en annorlunda arbetsmiljö.På destinationen kommer du att arbeta tillsammans i ett team med svenskar och danskar, som liksom du älskar att åka skidor.Därutöver finns det naturligtvis många arbetsuppgifter.I köket består uppgifterna av halvpension, beställa varor, städning, schemaläggning, lägga upp budget och hålla denna, inventering, inköp och naturligtvis det viktigaste av allt, förberedning och till lagning av maten till våra gäster. Nortlander Skitours krav på dig som kommande kock eller kökspersonal: .Utbildning från seriöst och spännande kök .Motiverad och ordningsam .Situationsförnimmelse och sunt förnuft .Språkkunskaper .Minimum 21 år .Serviceinriktad .Social och positiv Nortlander Skitours erbjuder dig som kommande kock eller kökspersonal: .Trevliga kollegor .Ett spännande jobb .Goda arbetsförhållanden .Möten med en massa glada gäster .En seriös resebyrå .Självständigt arbete .Utmaningar .Upplevelser . Vi ser fram emot din ansökan om du uppfyller ovanstående krav och har lust att arbeta i en spännande miljö. Sista ansökningsdag är fredagen den 8/9-2006