OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexho driver sedan många år tillbaka Restaurang Kantarellen på Ringhals. Vi serverar i genomsnitt 500-600 gäster per dag (under sommaren har vi i genomsnitt 800-1000 gäster per dag). Vi har en gästmatsal där vi serverar affärslunch och vi erbjuder konferens fika, buffeer, smörgåstårtor mm. Vår verksamhet sträcker sig från frukost till middag och på sommaren har vi öppet under helgerna. Till detta uppdrag söker vi nu en Kock. Vi vill att Du; . lika väl kan jobba med trendiga rätter som med husmanskost . behärskar a la carte matlagning . har ekonomiskt tänkande samt datavana . har kunskaper i hygien, enl HACCP . är behjälplig vid inventering och inköp . är serviceinriktad och därför mycket lyhörd för våra gästers önskemål Gedigen erfarenhet från kök- och restaurangverksamhet krävs i detta arbete. Arbetsrollen kräver att Du går för egen motor, är flexibel, självständig och har vana att ibland jobba i ett högt tempo. Sodexho underlättar tillvaron för människor genom att erbjuda företag och organisationer en mängd olika servicetjänster. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexho finns i 76 länder och är ett av Sveriges ledande serviceföretag med över 7 000 medarbetare på drygt 2 000 uppdrag i hela landet. Läs mer på : www.sodexho.se.