Kock semestervikariat Kriminalvården region Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Kriminalvården är organisatoriskt indelad i ett huvudkontor, sex regioner samt en transporttjänst. Inom Region Stockholm finns såväl anstalter och häkten som frivård representerade.

Region Stockholm söker nu semestervikarierande kockar till våra häkten och anstalter:

Slutna anstalter: Österåker (Åkersberga), Hall (Södertälje), Storboda (Rosersberg) Täby och Beateberg (Trångsund).


Häkten: Österåker (Åkersberga), Huddinge (Flemingsberg) och Kronoberg (Kungsholmen) Sollentuna.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i ett storkök, i huvudsak matlagning, beredning och servering av mat samt diskning och städning av kök samt egenkontroll. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Varje dag tillagas mellan 44-240 portioner till frukost, lunch och middag beroende på enhetens storlek.
Vid arbete vid anstalterna Österåker, Storboda och Täby bedrivs också så kallad självförvaltning vilket innebär att några avdelningar vid anstalten lagar sin egen mat. Denna verksamhet kräver stöd och kontroll av kökspersonalen i samverkan med övrig personal. Samt att det vid anstalt kan förekomma arbetsledningsansvar för intagna som arbetar i köket.


KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå, eller annan restaurangutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i kök eller restaurang är ett krav. Erfarenhet av arbete i storkök är meriterande
Vi söker dig som är genuint intresserad av att laga god och näringsriktig mat. Du kan utföra dina uppdrag inom givna ramar och är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du bör även ha ett högt säkerhetstänkande. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel.
Du ska ha kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift för att kunna sköta administration exempelvis beställning av varor och egenkontroll samt vid anstalt kunna handleda intagna. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Du ska dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad etnisk mångfald.
Flertalet av Kriminalvårdens tjänster är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Catarina Stokken
08-559 37943
Peter Ejhed
077-22 80 800
Lars Sigfridsson
077-22 80 800
Thomas Bergman
077-22 80 800
Niclas Ingesson
077-22 80 800
Maria Nilsson Regionekonom
08- 559 379 77
Stefan Olsson
0176-29 62 03
Anneli Norén
08-559 37981
Stefan Orebrandt
08-559 379 26
Niclas Ingesson
077-220 80 800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kriminalvården, Regionkontoret Stockholm
  • 8 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Månadslön Individuell lönesättning.
  • Heltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Semestervikariat under perioden juni till och med augusti. Tillträde enligt överenskommelse. .
  • Publicerat: 23 mars 2015

Besöksadress

10224 STOCKHOLM
None

Postadress

Box 47094
STOCKHOLM, 10224

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010