OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Humlan i Ekonomikum söker 1:e kock. Till restaurang Humlan i Ekonomikum söker vi nu en driftig person som vill vara med att driva och utveckla vår restaurang och vårt Cafe i anslutning till restaurangen. Tjänsten innebär att du har ansvar för: * den löpande verksamheten i restaurangens kök * arbetsledning och personalplanering i köket * att företagets värderingar, vision och affärside präglar verksamheten * planering av menyer inkl kalkyler på råvarukostnad samt näringsinnehåll i dessa * inköp av råvaror inom ramen för gällande leverantörsavtal inom HÖRS AB * att lager hålls inom givna riktlinjer samt inventering av dessa * att genomföra egenkontroll * att ytterligare förstärka restaurangens varumärke som en ledande restauratör och cateringleverantör. Din bakgrund består av: * restaurangskola * gedigen yrkeserfarenhet * ekonomisk utbildning motsvarande gymnasium * goda kunskaper i näringslära/näringsberäkning * goda kunskaper i samt erfarenhet av menyplanering * dokumenterad erfarenhet av kostnadsberäkning på menyer * dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och utvecklas inom yrket. Du har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare, god organisationsförmåga och är van att arbeta mot mål. Egenskaper vi värdesätter hos dig är kreativitet, förmåga att behålla en hög servicekänsla under stress samt god samarbetsförmåga. Vi är KeyMeal-certifierade och vår målsättning är att hela tiden utvecklas inom KeyMeal, därför ser vi gärna att du har ett intresse för näringslära. ------------------------------------------------------- ANSÖK TJÄNSTEN VIA DENNA LÄNK http://www.towork.se/lediga-jobb/Uppsala-lan/Hotell-Restaurang-Turism/Kock-Hogskolerestauranger-AB-Restaurang-Humlan