Kock sommarsäsong på Magasinet

Arbetsbeskrivning

Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination!
Som restaurang jobbar vi med luncher, middagar och event.

Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål. För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför.

Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter.

Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan. Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck.


Vi söker en kock som gillar att hålla ett högt tempo och leverera trevlig mat och service – även när det hettar till!

Är du en positiv person som älskar att sprida glädje både till gäster och kollegor? Har du ett hjärta som slår för matlagning och att göra andra människor glada? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig – men var beredd på att det ibland kommer att gå undan.

Hos oss kommer du att:


Laga mat till våra härliga gäster med ett leende (och snabba händer)

Arbeta i köket med service, produktion, råvaruhantering och följa våra städrutiner – ibland med högt tempo och under lite press

Vara en del av ett dynamiskt team som alltid strävar efter att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster



Vi söker dig som är punktlig, noggrann, ordningsam och älskar att ha något att göra. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och trivs bra när det är ett högt tempo. Här handlar det om att ge allt, men också att ha kul på vägen!

Menyn omfattar allt från smörrebröd, sallader, färska skaldjur, varmrätter och desserter. Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan.

Erfarenhet från liknande tjänster är ett plus, men om du har en passion för matlagning och vill lära dig mer så är vi lika intresserade av din inställning och vilja att utvecklas.

Vi erbjuder varierande arbetstider både dagtid, kvällar och helger under hela sommarsäsongen. Du behärskar svenska och engelska flytande och vi erbjuder lön enligt avtal. 

Observera att eftersom det är en sommaranställning, kan vi inte erbjuda längre semesterperioder. Någon enstaka vecka kan eventuellt vara möjlig, men vi ser gärna att du är tillgänglig under hela sommarsäsongen.

Känner du att detta är en plats för dig? Vi ser fram emot att få träffa dig och skapa en härlig och fartfylld sommar tillsammans!

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


1-2 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pråmen Västerås
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 april 2025
  • Ansök senast: 10 maj 2025

Postadress

Färjkajen, kajplats 1-3
VÄSTERÅS, 72210

Liknande jobb


Arabiska husmanskost kock

8 april 2022

Kock

30 mars 2022

Kockar i Helsingborg med omnejd

Kockar i Helsingborg med omnejd

31 mars 2022